PRESENTACIóN

¿Quien soy?

Vaig Neixer a Reus (Tarragona), el 25 de Desembre de 1976.

Gaudeixo ajudant als demés, acompanyant-los, escoltant-los. I sempre vaig tenir clar que em dedicaria al món de la psicologia. Sóc Psicòloga em vaig llicenciar a la Universitat Rovira i Virgili, Col·legiada pel COPC nº15728. Al finalitzar els meus estudis reglats, vaig realitzar un Màster en Psicologia Clínica i de la Salut.

Professionalment, principalment he desenvolupat funcions en el món de la docència; tècnica d’alfabetització digital als usuaris del IMFE Mas Carandell, i al programa Connecta’t de la Generalitat. També realitzava funcions d’orientació laboral a persones en situació d’atur. Sempre he cregut en el potencial dels meus alumnes i he gaudit molt fent classe i veien com incorporaven nous aprenentatges.

Motivada per la meva vocació de servei als altres; volia anar més enllà i ajudar a les persones a treure el millor de si mateixes, iniciar-les en el procés de canvi, desenvolupar les seves habilitats i fortaleses, acompanyar-les en el seu creixement personal i professional, a trobar la seva missió a la vida, marca personal, consecució d’objectius, millorar el seu benestar físic, mental i emocional. En definitiva, ajudar als demés a trobar el seu propòsit vital a traves de la paraula mitjançant tècniques de Coaching. Tot això em va portar a continuar-me formant en PNL, Coaching, i Orientació Laboral. Sóc Practitioner en PNL a CEPTA, Tècnic Superior en Orientació Laboral i Especialista Universitari en Coaching per la URV, postgrau que em va canviar la vida.

Sóc Psicòloga - Coach acreditada pel COPC, especialitzada en Life Coaching, Coaching Professional, per la Salut i Brandcoaching, formació i orientació laboral. Realitzo processos de Coaching i de PsicoCoaching, a través dels quals acompanyo, guio i ajudo a persones de forma individual o grupal al canvi, assoliment d’objectius vitals i al seu desenvolupament personal i professional. He creat el Coaching a Pedals, nova modalitat de Coaching grupal, amb el suport de la bicicleta com a medi per al desenvolupament de competències personals a través de la metàfora de la bicicleta adaptada al Coaching. Coordino el grup de Coaching al Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya de Tarragona i formo part de la secció de Coaching de Barcelona.

Tot canvi a la vida es créixer, cada aprenentatge és creixement a tots els nivells de l’ésser humà. Crec, confio i valoro als meus clients per sobre de tot, en el potencial que tenen les persones per al canvi i en la consecució dels seus objectius. El meu nivell d’implicació amb ells és màxima. Ells tenen el poder i totes les respostes. Vols que t’acompanyi en el teu procés de canvi?

Em considero una persona positiva, que sempre veu la cara amable de la vida, implicada, amb sentit de l’humor, compromesa, de confiança, creativa, responsable, constant, perseverant, bona comunicadora, proactiva, observadora, amb capacitat d’escolta activa, i reflexiva. Apassionada del Coaching i la bicicleta. I gràcies a les meves passions va sorgir el Coaching a pedals.

Durant el meu temps lliure.... llegeixo, escolto molta música; la vida sense música no tindria sentit per a mi. Em continuo formant, m’encanta aprendre i aprenc de tot el que m’ofereix la vida. Cuido la meva alimentació i practico el cicloturisme. M’encanten les noves tecnologies, el cinema i l’escriptura. I sobretot gaudeixo del camí, mentre arribo al destí.

Sara Gallisà Mestre
sara@coachingapedals.cat
Tel. 657 191 857